Faciliteiten

 

recreatiezaal

Een kleurrijke ruimte geschikt voor vele activiteiten. Denk hierbij aan verjaardagen, bingo, filmavonden of gezamenlijke feestdagen met medebewoners.

 

}

Sportief

De omgeving van Huis ten Dale leent zich uitermate goed voor sportieve activiteiten. Zo kunt u wandelen in de tuin of in de omgeving. Ook binnen kunt u volop terecht voor sportieve activiteiten.

 

gastverblijven

Huis ten Dale beschikt over drie mooie logeerkamers voor uw gasten. Deze bevinden zich op de bovenste etage en hebben een weids uitzicht over Rhenen en omstreken.

Huis ten Dale biedt vele faciliteiten

Op de begane grond, in de entree, vindt u het bellenbord met intercom, welke wordt bewaakt met videobewaking. Tevens zijn hier de postvakken gesitueerd.

De receptie wordt bemand door enthousiaste locatiemanagers. Zij zijn vraagbaak voor de bewoners en bezoekers. Zij verrichten werkzaamheden die er op gericht zijn de bewoners een maximum aan wooncomfort te geven en bieden ondersteuning aan het bestuur. Tevens verzorgen zij de administratie.

De receptie is bemand op dinsdag en donderdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Wij zijn ook via de mail bereikbaar, we proberen dan zo snel mogelijk u te beantwoorden. Ook kunt u hier contact opnemen via ons contactformulier.

Het kantoor/technische ruimte is van de huismeester. Hij draagt zorg voor het dagelijks onderhoud. Naast deze ruimte bevind zich de personeelskantine.

Recreatiezaal
Een ruime zaal voorzien van een tv, gezellige tafels en stoelen en een nette keuken, bedoeld voor activiteiten in georganiseerd en ongeorganiseerd verband. Bij de recreatiezaal bevind zich een aparte ruimte die dienst doet als vergaderkamer.

In deze ruimte vindt u ook een ruim gesorteerde bibliotheek en een biljarttafel.

Buiten vaste weekonderdelen, zoals op elke morgen een gezamenlijke koffieochtend of de tweemaandelijkse vrijdagmiddel borrel, worden er door de activiteitenvereniging een groot aantal activiteiten georganiseerd.

Bijvoorbeeld:
Paas- of pinksterbrunch, kerstdiner, muzikale middag of avond, bingo, gym, filmavonden en gezamenlijke belangrijke gebeurtenissen op de televisie.

Op de 13e verdieping zijn drie mooie logeerkamers met een aparte douche- en toilet groep. Er zijn 2 tweepersoonskamers en 1 kamer voor drie personen.

Voor gebruik van de logeerkamers door gasten wordt een kleine vergoeding gevraagd. In logeerkamer 2 bevindt zich een zonnebank, deze kan gratis gebruikt worden.