Beschikbare koopwoningen

 

Appartementen

Huis ten Dale bestaat uit 76 appartementen verdeeld over 14 woonlagen. Achter het complex bevinden zich 40 bijbehorende  garages. Indien een garage vrijkomt is dat bekend bij de receptie. Bij interesse kunt u hier meer informatie over krijgen.

 

h

Voorwaarden

Voordat u tot koop overgaat, heeft u eerst een gesprek met het bestuur van Vereniging van Eigenaren Huis ten Dale. Zij stellen u graag op de hoogte van de voorwaarden die de vereniging hanteert. U dient 50 jaar te zijn om in aanmerking te komen voor een koop appartement. Huren is niet mogelijk.

 

rondleiding

Wilt u uitgebreid kennis maken met het complex en de appartementen? Kom dan gerust eens langs. Dan laten wij u het graag zien. We informeren u verder en geven graag antwoord op uw vragen.

 

Beschikbare koopwoningen

Hieronder ziet u een paar van onze woningen die te koop staan. Voor meer informatie over een woning kunt u door middel van de knop onder de foto naar de website van één van onze makelaars gaan.

Rozenlaan 17

VERKOCHT

62 m²  •  2 kamers

Rozenlaan 65

VERKOCHT

62 m²  •  2 kamers

Rozenlaan 67

VERKOCHT

62 m²  •  2 kamers

Rozenlaan 125

VERKOCHT

62 m²  •  2 kamers

In de servicekosten vanaf € 276,-* is opgenomen:

* Onderhoud van algemene ruimten, gemeenschappelijke installaties en gezamenlijke inventaris

* Drie keer per jaar glasbewassing

* Onderhoud van de tuin

* Gemeenschappelijke verzekeringen (opstal, wettelijke aansprakelijkheid, glas, bestuurdersaansprakelijkheid en ongevallen)

* Personeel

* Opstalverzekering gebouw / overige zaken

* Accountants- / administratiekosten

* Koud en warm water

* Elektriciteit (openbare ruimten)

* Onderhoud brandblusmiddelen (openbare ruimten)

* Brandpreventie

* Servicekosten kunnen variëren naar aanleiding van de oppervlakte van het appartement, vraag hiernaar bij uw makelaar of de locatiemanagers.