Wonen in

Huis ten Dale

 

Wonen in Huis ten Dale

Het appartementencomplex is vanuit de verre omtrek van Rhenen te zien en torent prachtig boven de omliggende bossen uit. Na vijf minuten wandelen bevindt u zich in de uitgestrekte bossen, de Utrechtse Heuvelrug. Het complex bestaat uit koopappartementen en ligt op eigen terrein. De reden dat de appartementen bewoond worden door mensen vanaf de middelbare leeftijd is dat deze leeftijdsgroep graag zelfstandig maar toch gezamenlijk woont. Indien nodig kunnen zij een beroep doen op een klein aantal ondersteunende diensten. De bewoners dienen wel in staat te zijn zelfstandig een huishouden te voeren.

De markante zeskantige vorm van de flat zorgt binnen voor een ruime sfeer. Mooie lichte kleuren zijn aangebracht om de ruimten extra te benadrukken. Het geheel ademt een sfeer van klassieke luxe. De voortuin biedt een rustgevende omgeving met bankjes waar het heerlijk vertoeven is tussen het groen. Er ligt een fraaie jeu de boules baan en er is plaats gemaakt om te barbecueën. De bewoners van Huis ten Dale staan midden in het leven en genieten van hun woning, de omgeving en de geboden diensten.

In het complex zijn door het bestuur twee locatiemanagers, één interieurverzorgster en één huismeester aangesteld.

Huis ten Dale is centraal gelegen in Nederland aan de Neder-Rijn en ligt aan de voet van de Grebbeberg. De omgeving is prachtig en leent zich bij uitstek voor een lekkere wandeling of fietstocht door het bos of juist naar de uiterwaarden in de richting van de Betuwe, net over de brug bij Rhenen.

Op loopafstand zijn er bushaltes met geregelde busdiensten. Het treinstation is ook op loopafstand. Vanaf hier vindt u treinen richting Utrecht en van daaruit naar het gehele land.

Appartementencomplex Huis ten Dale biedt u luxe, ruimte, rust, privacy en comfort. Wilt u uitgebreid kennis maken met het complex en onze appartementen, kom dan gerust eens langs. Wij laten u het graag zien. Wij leiden u rond, informeren u verder en geven graag antwoord op uw vragen.